Skip to main content

Weet iemand nu hoe het zit. Na de Brexit, kun je nu nog wel of niet meer bellen vanuit een EU bundel als je in Engeland bent. De KPN website zegt van wel. Is deze up to date? De iTV optie is al niet meer mogelijk in Engeland. Krijg melding dat ik buiten de EU ben.

@Fred001 Welkom op het forum. 

In principe verandert er vooralsnog niet zo veel. Het enige dat verandert heb je zelf helaas ook al ervaren, dat is namelijk het kijken van iTV in Engeland. Dit is na de Brexit-deal niet meer mogelijk.

Verder blijft vooralsnog alles zoals het is. 


Bedankt Rutger_ Vwb Mobiele telefonie. Bedankt, ik wacht nog even af dan. Vwb  iTV. Erg onlogisch dat de iTV gestopt is voor als je hemelsbreed maar 100 km uit Nederland bent. Een jammer besluit van de KPN om dit niet als uitzondering te continueren. Nu weer extra maandelijkse kosten door een VPN aan te schaffen of een schotel te moeten kopen. 


Een jammer besluit van de KPN om dit niet als uitzondering te continueren

@Fred001

Binnen de E.U. zijn de programmarechten geregeld. Het zou KPN veel geld kosten al die zenders ook buiten de E.U. door te geven. Ook Ziggo heeft op 1 januari direct het gebruik van ZiggoGo in het V.K. afgesloten. Met een grote multinational erachter hebben die meer € (Liberty Global) en toch hebben ze het gestopt.

Met telefonie ligt dat kostenplaatje heel anders.