Skip to main content

Hee hai!

Ik ben mijn facturen van 2020 aan het bekijken, maar ik kan ze alleen vanaf februari zien. Wellicht heeft dit te maken met de overstap van Telfort naar KPN. Kan ik de factuur van januari nog toegestuurd krijgen of ergens inzien?

Hartelijke groet + fijne dag!
 

Hallo @vep12 ,

De factuur van januari 2020 kun je navragen bij Telfort. 

Of zelf opzoeken via Mijn Telfort. 

 

https://www.telfort.nl

https://forum.telfort.nl


Hallo @Noordzee  en @vep12 , mobiele facturen van Telfort zijn alléén via KPN op te vragen, door een systeemfout kun je tijdelijk inderdaad niet verder terug dan 02-2020, wordt aan gewerkt.

 

 


Ok JanD,

Ik geloof jou als Telfort-specialist direct. 

Maar ik had dit nog niet eerder op het forum vernomen van een moderator. 

@vep12 

In dat geval gaat een moderator jou een kopie sturen van de factuur van januari 2020. 

Dit kan enige dagen duren, even geduld dus nog.

 


Hallo @Noordzee , dat soort vragen komen ook nog steeds binnen het Telfort-forum aan de orde waarbij ik ook steeds schrijf dat men bij KPN moet zijn hetgeen ook steeds weer door de Telfort-moderatoren bevestigd wordt.

Ik heb net nog even bij mezelf gekeken, gaat (nog) niet verder terug dan 02-2020.


Goedemiddag @vep12, welkom op het Forum! Deze mist inderdaad, zoals Jan aangeeft een bekend probleem helaas. Maar mocht je hier haast bij hebben dan is het voor ons geen enkele moeite om deze even na te sturen! Wil je dat? Vul dan even jouw Forum profiel aan met naam, postcode + huisnummer, klantnummer en 06-nummer en geef even een seintje in dit topic :wink:


Hallo @Susan_ , dit probleem is sinds vorige week weer verholpen zo heeft een collega moderator vermeld en ik heb hem kunnen bevestigen dat de oudere facturen weer zichtbaar zijn.

Zie onderstaande link:

 

https://forum.kpn.com/mobiele-abonnementen-15/facturen-telfort-503387


Mooi dat het opgelost @JanD 

Susan zal hier niet meer gaan reageren, want het was vandaag haar laatste werkdag bij KPN. Maar er komt ongetwijfeld een andere moderator te hulp schieten als @vep12 die hulp tenminste nog steeds graag wil via het forum.

 


@Noordzee ik zie de factuur die ik nodig heb nu staan in MijnKPN! Dus ik heb geen hulp meer nodig :)


Helemaal goed :thumbsup_tone3:

 


Reageer