Skip to main content

Vandaag een teleurstelling; de mail mbt maandfactuur is niet meer met factuur als attachment…..

Printen direct vanuit de app gaat niet (Heb geen opties) Ik moet dus nu zeer omslachtig inloggen op Mijn KPN, factuur opzoeken en dan printen. Kan dit niet rechtstreeks vanuit de app? (of weer gewoon de factuur bijvoegen)

Er zijn meerdere klachten hierover. Ik vind het ook een volstrekt waardeloos idee van KPN om de factuur niet gewoon per mail meer toe te sturen.


Als ik een factuur in de app open en dan rechts bovenin op het vierkantje met pijl naar boven klik zie ik de optie Druk af.


Hoi Maurice, dat is mooi, maar bij mij is dus niks te zien of aan te klikken…. (Samsung S10 Android)


Hi @FPE, welkom hier!

Ik kan me voorstellen dat je graag rechtstreeks vanuit de MijnKPN app facturen wilt printen. Apart dat 't bij jou niet rechtstreeks vanuit de app lukt, terwijl het bij @Maurice85 wel lukt, zo te lezen. Maurice, wat voor merk en type toestel gebruik je? Ik doe intussen navraag over hoe dit in elkaar zit, ik kom er op terug zo gauw ik meer weet.


Hoi @FPE 
Kun je het niet naar je mailadres sturen en dan uitprinten?


Goedemorgen @FPE, allen, 

Er blijkt een bug in de MijnKPN app te zitten bij alleen Android toestellen. Ik heb zelf ook een Android toestel (Sony) en zie precies hetzelfde als @FPE, dus ik heb het voorgelegd aan een specialist. Als je de factuur in de MijnKPN app opent, hoor je rechts bovenin drie puntjes te zien, waar vanuit je de factuur kan opslaan of doorsturen. Ze zijn wel aanwezig, ze zijn alleen niet zichtbaar. Met andere woorden, tik je rechts bovenin het scherm, dan krijg je wel de optie om de factuur op te slaan :)

De bug is gemeld en er wordt aan gewerkt om de puntjes weer zichtbaar te maken.


En is de bug al verholpen??


Hi @Kaapstad, als ik nu zelf een factuur open in de MijnKPN app, dan zie ik opties om bijvoorbeeld te printen of per mail te versturen. Dus het klopt, de bug is verholpen in een update. Ik raad je aan om het zelf ook even te proberen in MijnKPN. Als je er niet uit komt of als je vragen hebt, laat het dan gerust weten.