Skip to main content

Normaal gesproken krijg ik een sms bij 50, 75 en 100% verbruik van mijn mb’s bundel, maar deze maand ineens niet meer. Nu ben ik halverwege de maand en is mijn bundel ineens op. Ik vind dit echt een slechte zaak. Als ik normaal gesproken deze melding wel krijg dan hou ik er rekening mee dat deze altijd komt na 50% gebruik. Hoe kunnen we dit oplossen kpn?

Vandaag bij mij precies het zelfde....mijn 20gig bundel opeens verbruikt...heel apart. Ook geen melding....ja toen alles verbruikt was.


Hoi @SBAAS7 & @Zondoer, beide dus geen meldingen ontvangen. Dat is wel apart. Bij mijn weten zijn hier geen issues mee, ik vermoed dus iets eenmaligs, excuses. In ieder geval wil ik nog graag eens meekijken. Zouden jullie je Forumprofiel willen voorzien van mobiele nummer? Ik hoor graag van je als je dat gedaan hebt, dan kijk ik mee. 


Zelfde hier.
Ik heb een unlimited bundel. Dat betekend dat ik per dag 5gb kan verbruiken en daarna met 1gb gratis kan verlengen. Doe ik dat niet dan heb ik de zelfde dag nog traag internet

Normaal krijg ik hier een sms van.

Nu dus niet.

Vond het al gek dat ik sloom internet had. Na het verlengen inschakelen weer volle bak snelheid.


@SonicNL, dat is wel vreemd.  Vandaag nog wee zoveel gebruikt? Nu wel de sms? Op het nummer uit jouw profiel kan ik geen aansluiting vinden, klopt dat nummer wel? 


@Bart_Z Nummer staat wel goed nu, was typ foutje

Vandaag nog geen 5gb verbruikt.


Ik heb nog even contact gehad met de specialisten. Er was helaas een storing. Deze is inmiddels verholpen. De sms’jes zouden dus weer aan moeten komen. Zo niet, dan hoor ik dat graag.