Skip to main content

Is mobiel onbeperkt bellen+internet in Nederland en Europa echt onbeperkt bij de KPN ?

KPN, je klanten willen geen standaard verkooppraatje maar een oprecht antwoord. Dus, beantwoord de vraag met ja of nee. 

Lees de voorwaarden,

Gebruik jij vaak je telefoon? En merk je al snel dat je databundel op is? Neem dan een mobiel abonnement met Unlimited Data van KPN. Superhandig, want zo kun je altijd eindeloos internetten.

MB’s delen

Heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres? Met Unlimited Data kun je jouw MB’s delen. Per maand kun je maximaal 50 GB delen met andere simkaarten in het huishouden.

Unlimited Data in Nederland

Met Unlimited Data van KPN kun je in Nederland zo veel internetten, video's bekijken en posten als jij maar wilt. Gebruik je per dag meer dan 8 GB data? Dan kun je zo vaak je wilt 2 GB data toevoegen via sms of MijnKPN.

Unlimited Data in Europa

Per maand kun je maximaal 25 GB roamen in de EU. Gebruik je meer dan 25 GB? Dan verlagen we je internetsnelheid naar 64 Kb/s downloadsnelheid en 32 Kb/s uploadsnelheid, maar blijf je natuurlijk gewoon bereikbaar. Met een Extra Bundel internet je verder op de 4G of 5G snelheid die je gewend bent.

Unlimited Data buiten Europa

Op bestemmingen buiten Europa kun je geen gebruik maken van Unlimited Data. Wil je toch bereikbaar zijn? Zet dan een Extra Bundel aan om onverwachte extra kosten te voorkomen. Met een Extra Bundel kun 80% goedkoper internetten, bellen en sms’en. Zonder Extra Bundel betaal je per MB, minuut of sms.

 

Dus Ja en Nee, onbeperkt is onbeperkt in NL met hindernissen, dus na gebruik van 8 Gb aanvullers activeren van 2 Gb en buiten NL maar in Europa mag je 25 Gb gebruiken per maand en kun je aanvullende pakketten kopen, bellen is wel onbeperkt, alleen moet je volgens de voorwaarden wel meer in NL gebruiken in een periode van dacht 4 maanden dan in het buitenland.

 


kpn nam telfort over en daarmee ook mijn mobielabonnement bij telfort. ik krijg echter niet de dienstverlening die kpn aan niet oud-telfort-abonnees wel verleend (bijv delen van mb tussen twee mobiele abonnementen ). wordt dat nog gerepareerd bij kpn


Als u niets veranderd aan uw abonnement dat doet kpn dat ook niet. Dus als u bij Telfort mb's kon delen dan zou dat nu ook moeten kunnen.  Was die optie er niet dan gaat u dat ook nooit krijgen uiteraard.  Overstappen naar een Hussel heeft wellicht voordelen voor u.


Hallo @Ecmw4a , KPN heeft de oud-Telfort abonnementen overgenomen met behoud van de bijbehorende voorwaarden. Die zullen niet veranderen. Als je gebruik wilt maken van de KPN Hussel voorwaarden zal je het abonnement moeten overzetten/verlengen naar een KPN abonnement.