Skip to main content

Bij mij precies hetzelfde gezeik, langer bellen is er af. Hoe kan het dan dat het contract verlengd is? Verlengen is toch doorgaan met wat er al is? En als er wijzigingen in het contract komen zou dit toch contractueel vermeld moeten zijn?

Ik kan het nergens terug vinden dat die regel is aangepast.

Verder zijn de oude rekeningen van Telfort niet meer toegankelijk in de Telfort of KPN app.

De zaakjes zijn duidelijk niet in orde bij kpn, ik heb inmiddels ook meerdere keren contact gehad met KPN en de oplossing is er nog niet.

Fouten worden overal gemaakt dus ook bij KPN dat blijkt wel.

Voor weer een paar euro meer bieden ze dan het onbeperkt bellen aan. Maar ik zit niet te wachten op nog meer betalen. En waarom heeft mijn dochter wel onbeperkt bellen voor hetzelfde geld wat ik betaal voor 150 minuten?

Heel veel verschillende contracten dus voor dezelfde prijs. KPN wees eens eerlijk en geef gewoon iedereen hetzelfde voor dezelfde prijs.

 

Ook wij zullen ons beraden op voortzetting van onze contracten bij KPN.

 

Admin Eigen topic voor je vraag aangemaakt

Hoi @Flipflop, welkom bij ons op het forum. Alle Telfort abonnementen zijn met behoud van de voorwaarden overgezet naar KPN, als je iets bij Telfort had, zou je dat nu nog steeds moeten hebben. Als er iets bij Telfort niet meer actief was, zal het ook niet meegenomen zijn. Lekker Lang was een Telfort optie welke tot maart 2018 in abonnementen mogelijk was. Als er daarna een verlenging is gedaan zal het niet meer in het abonnement gezeten hebben toen het bij ons kwam. 

Op je forumprofiel zie ik nog geen gegevens staan, waardoor ik nog niet voor je kan kijken wat de situatie voor jou precies is. Zou je de gegevens daar volledig in kunnen vullen? Dan kan ik met je meekijken. Ik hoor het graag van je als je dat gedaan hebt.


Hoi,

Inmiddels is het contract van mij omgezet naar onbeperkt bellen en voor dezelfde prijs als ik nu heb. Er was wel een fout in het contract, volgens KPN zou in 150 minuten hebben maar mijn contract was 300 minuten. Dus al met al netjes opgelost door KPN vindt ik.

Wat me verder opvalt is dat aanbieders blijven proberen om je na afloop contact een nieuw contract aan te bieden. Dit is echter niet nodig na afloop contract wordt hij stilzwijgend verlengd en is dan maandelijks opzegbaar.

En je houdt de zelfde prijs. Dat is niet zo wanneer je een ander contract afsluit, dan is het meestal duurder.

 

Dus eind goed al goed.

 

Groet,


Dat klinkt inderdaad als een goede oplossing inderdaad @Flipflop, fijn dat dat zo geregeld kon worden! 

Ik ben het met je eens dat je niet hoeft te verlengen inderdaad. Veel mensen willen graag een nieuwe telefoon, en gaan om die reden verlengen. Het is een keuze die ieder voor zichzelf kan maken, in de MijnKPN app bieden we de mogelijkheid ervoor, maar dat is natuurlijk geen verplichting.


Op dit moment heb ik idd onbeperkt bellen met 2gb data. Maar nu heeft KPN het afgesproken contract weer aangepast en zou ik 16,32€ daarvoor moeten betalen. Dus weer contact gehad met KPN, ze konden mij wel eenmalig een aanbieding doen zodat ik ,5€ per maand goedkoper zou zijn voor een duur van twee jaar. Daarna ga je dan het volledige bedrag betalen. Dus een afspraak, schriftelijk, gewoon weer terug zetten. Daarop heb ik geschreven dan geef mij m'n oude contract maar terug. En ja hoor vandaag kwam de bevestiging per sms dat ik op per volgende maand weer 150 minuten en 2gb zou krijgen. Dus gelijk weer een mail gestuurd dat mijn contract 300 minuten was. Daarop kreeg ik een mail met als antwoord ik stuur het door naar een specialist. Dit omdat 300 belminuten volgens KPN niet geleverd kan worden. Maar ik had ze het bewijs al gestuurd van mijn contract waarop staat dat ik 300 minuten had.

Omg kpn waar zijn jullie mee bezig.

Ik begint nu toch echt te halen van de overname door KPN en alle fouten die zij maken.

Maar kon ik laat het er niet bij zitten indien dit niet binnen één maand opgelost is zal ik de rechtsbijstand, van de vakbond, inschakelen.

Alle ergernis en tijd die ik nu kwijt ben grrrr.


*Niet 5€ maar 3,5€*


Het gaat toch nog niet helemaal goed dus @Flipflop, dat is spijtig om te lezen. De situatie is me niet volledig duidelijk, maar als je wilt kijk ik met je mee. Misschien dat ik er iets in kan betekenen. Zou je in dat geval jouw forumprofiel helemaal kunnen invullen? Dan kan ik het abonnement erbij pakken.