Skip to main content

Op advies van een KPN medewerker onze mobiele abonnementen aan laten passen, sindsdien is het ellende, al meerdere keren telefonisch contact gezocht maar helaas werkt het nog steeds niet..

Mijn abonnement om laten zetten naar 0 gb internet per maand, het abonnement van mijn man om laten zetten naar 50 gb internet per maand. Mb's delen aangezet via de mijn KPN app, beide een nieuwe simkaart. 

Sinds de wijziging heb ik geen internet meer op mijn telefoon, het delen van de mb's werkt niet. De nieuwe simkaart heeft helaas ook niet geholpen. Graag spoedig een oplossing?! 

Ojee @Rsnnnn, niet zo handig dit 😧

We hebben de voordelen van jullie abonnementen even een zetje gegeven vanaf afstand in de hoop dat dit een verschil gaat maken, kunnen jullie het nu nog eens proberen? Als dat ook geen verschil maakt ga ik jullie situatie voorleggen aan een specialistische afdeling, die goed kan onderzoeken wat hier mis gaat en hoe dit opgelost kan worden!


Hoi @maja_ zojuist geprobeerd (telefoon ook opnieuw opgestart) maar helaas nog steeds geen internet op mijn mobiel 😕 hopelijk kan de specialistische afdeling het probleem oplossen? 


@Rsnnnn Zou je dan jouw gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd? Dan kan ik even wat meer in detail met je meekijken.


@Remco_ ik heb de gegevens toegevoegd aan mij profiel


Dank je ik heb alle gegevens opnieuw aan de KPN Hussel registratie toegevoegd en opnieuw geactiveerd. Kun je nog eenmaal testen of je nu wel MB's kan delen?


@Remco_ zojuist opnieuw geprobeerd (beide telefoons opnieuw opgestart), maar helaas nog steeds geen internet op mijn telefoon 😕

Kan het zijn dat het pas de 1e van de maand in gaat? Of zou dit normaal gesproken direct moeten werken?


@Rsnnnn Gewoonlijk hoor je gedeelde MB's vrijwel meteen te ontvangen. Kan je preciezer vertellen waar je op vastloopt? Is het delen van de MB's in MijnKPN wel gelukt of lukt juist dat niet? Krijg je een foutmelding te zien? Zo ja, welke en kan je er een screenshot van plaatsen hier in je topic? Alle details zijn welkom, zo wordt het gemakkelijker om je verder te helpen.


@Alexandra 

Het delen via de mijn KPN app is wel gelukt, ik heb ook al meerdere malen telefonisch contact gehad met de klantenservice, ook daar wordt aangegeven dat de koppeling goed lijkt te zijn. Beide een nieuwe sinkaart ontvangen, meerdere keren opnieuw opgestart, maar niets lijkt te helpen. Ik krijg ook geen foutmeldingen, ik heb gewoon geen internet.. 


@Rsnnnn Ah, dankjewel voor het screenshot! Ik vermoed dat ik weet waar het mis gaat. 

Je zit nu bij automatisch MB's delen zie ik. Die MB's worden inderdaad maandelijks automatisch op de eerste dag van de maand aan je bundel toegevoegd. Als je naar het tabblad Recent gaat, en dan onderaan naar handmatig MB's delen gaat, ontvang je ze direct. Ik zie op dit moment geen gedeelde MB's, waardoor ik denk dat dit is wat er mis gaat. Probeer maar eens of het lukt via tabblad recent, via handmatig delen, en kijk of je dan meteen de gedeelde MB's ziet.

Verder heb ik meteen een gratis eenmalige bundel van 5 GB voor je aangezet, om het gedoe en alle moeite die je er in gestopt hebt (onder andere met bellen) goed te maken.


@Alexandra aha vandaar, dat is me helaas niet eerder verteld! Bedankt voor de 5 gb, daar zou ik de maand nog mee rond moeten kunnen komen en dan kunnen we daarna testen of het allemaal werkt 👍