Skip to main content

De avond voor mijn maand afliep was ik door mijn data heen en kreeg de melding dat mijn internet voor de rest van de maand teruggezet zou worden. Prima, geen probleem. Vandaag is mijn nieuwe maand echter in gegaan, en mijn data is weer aangevuld tot 2gb, echter, mijn internet werkt nog steeds niet naar behoren. 
 

ik heb mijn instellingen gereset. Telefoon opnieuw opgestart, meerdere malen. Simkaart verwijderd en weer terug gedaan. Instellingen aangepast van ‘internet’ naar ‘iets anders wat als tip op forum werd vermeld’. Weer terug naar ‘internet’. We zijn een volle dag verder en ik kan nog steeds niet het internet op buiten WiFi om. Ik ontvang wel e-mail etc…, maar alles wat meer vraagt duurt eindeloos. Ik word hier niet blij van. 
 

mijn profiel is volgens mij volledig ingevuld hier.  Ik zou dit graag opgelost zien! 

Nou. Het enige wat ik nog niet had gedaan was een compleet netwerk reset, omdat ik daarmee al mijn WiFi codes kwijt ben, en weer opnieuw moet invoeren/uitzoeken als ik elders ben. Maar dat heeft dus gewerkt. Wat onhandig dit! 


Hoi @Aekiameh, dat had aardig wat voeten in de aarde om de snelheid te herstellen begrijp ik, maar gelukkig is het gelukt! Hou dit voor de zekerheid in de gaten de komende maanden, mocht het terugkomen kan het zijn dat er iets anders aan de hand is, dan kunnen we er verder met je induiken. Ook voor andere vragen weet je ons te vinden.


Helaas werkt het toch niet. Ik heb echt alles geprobeerd, maar internet is niet werkbaar. Dit is al dag 2 nu. Wat meer dan dit kan ik nog doen, ook om dit niet nog een keer mee te maken? Echt waardeloos dit!


Het is eindelijk opgelost! Er bleek een overactieve firewall instelling aan te staan. Uitgezet, en nu werkt het wel. Geen idee waarom het hiervoor zonder problemen werkte, maar blij dat het opgelost is! Het lag uiteindelijk dus bij mij, het probleem!


Ah, dat is goed nieuws @Aekiameh. Ik was nog aan het kijken naar waarom het vertraagd was en had al een melding aangemaakt voor de specialisten. Het kan zijn dat ze daarover nog contact met jou opnemen, maar dat zal dan een kort gesprekje worden :slight_smile: