Skip to main content

Onlangs heb ik mijn internet/TV abonnement opgezegd  èn mijn mobiele abonnement. Van  het eerste abonnement heb ik een bevestiging gekregen maar nog niet van de opzegging van mijn mobiele abonnement. Wanneer krijg ik die? De medewerkster van de klantenservice zei dat ik het in ‘mijn KPN’ kon zien maar daar zie ik niks terug van de opzeggingen. 

Hi @Dee18, wat jammer om te lezen dat je de abonnementen hebt opgezegd. Ik begrijp dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen van de opzegging van het mobiele abonnement. Ik ben direct op onderzoek uitgegaan en ik zie dat er op dit moment een wijziging loopt om het abonnement om te zetten naar een prepaid aansluiting. Het staat dus wel goed in de systemen, waarom je hier geen bevestiging over hebt ontvangen, kan ik helaas niet verklaren. Wel mag je dit bericht als bevestiging zien. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Ik help je graag verder!


Dank je wel @Ron!


Beste lezer,

Onlangs heb ik mijn mobiele abonnement bij KPN opgezegd waar ik helaas geen bevestiging van heb ontvangen. Op 28 augustus jl. heb ik de afkoopsom betaald aangezien mijn abo pas in december afloopt en ik voor die tijd al wilde overstappen maar je raadt het al…. ook hier heb ik geen bevestiging van ontvangen. In ‘Mijn KPN’ staat de einddatum nog steeds op 21-12-2020  terwijl dit (zeker na het betalen van de afkoopsom) 19 september zou moeten zijn. Kan iemand mij een bevestiging sturen? Het lijkt nu net alsof ik van alles betaal en afspreek waar niemand iets van weet. De aanvraag van de nieuwe provider is helaas afgewezen, deze moet ik opnieuw aanvragen maar dan moet ik wel bevestigd hebben dat het geregeld is bij KPN anders krijg ik weer een afwijzing.

 

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic


Beste lezer,

Er gaat het één en ander mis omtrent de opzegging van mijn mobiele abonnement, waar ik nooit een bevestiging van heb ontvangen (van de opzegging dus). Ik heb mijn abonnement opgezegd vóór de afloopdatum, waardoor ik een afkoopsom moet betalen. Dit heb ik uiteraard gedaan maar dit bedrag is weer teruggestort omdat deze kennelijk niet verwerkt kon worden. Ook hier heb ik geen bericht van gekregen, ik zag het toevallig op mijn rekeningafschrift.

HOE kan ik ervoor zorgen dat ik mijn mobiele abonnement kan opzeggen, de afkoopsom kan betalen en van alles een bevestiging krijg? Ik wil overstappen naar een andere provider (met mijn TV en internet ben ik al overgestapt) en dat is niet zonder reden. Deze onduidelijke communicatie is onder andere een reden voor mijn overstap.

 

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic


Hi @Dee18, dank je wel voor jouw bericht.  Ik ben nogmaals op onderzoek uitgegaan en ik zie dat er een en ander is gebeurd en dat je ook een aantal keer contact hebt gehad met mijn collega's. Voor de zekerheid heb ik de situatie voorgelegd aan de specialisten, om na te gaan hoe we hierin het beste kunnen handelen. Op het moment dat ik een terugkoppeling krijg, meld ik me direct bij je! Als je in de tussentijd nog vragen hebt, stel ze gerust. Ik help je graag verder!


Hai @Ron ! Dank je wel weer. Ik heb inderdaad contact gezocht, ook omdat ik het zo vreemd vind dat je geen bevestiging krijgt van een opzegging. Degene die ik sprak zei dat dit dan waarschijnlijk geen activiteit is waar een bevestiging bij hoort. Er is inmiddels het één en ander fout gegaan door verschillende adviezen omtrent de opzegging, wat misschien voorkomen had kunnen worden door duidelijke opzeggingsbevestiging.

Hopelijk is het per vandaag opgelost!

ben wel benieuwd naar je eventuele antwoord, dan is het voor mij niet meer van belang maar misschien wel voor andere klanten.


Hi @Dee18, op dit moment wacht ik nog op een terugkoppeling van de specialist. Maar ik zie dat jouw nummer inmiddels wel is omgezet naar een prepaid aansluiting en dat de nummerbehoud aanvraag naar de andere provider is goedgekeurd. :relaxed:  Ik heb zojuist een reminder gestuurd en zodra ik meer weet, kom ik erop terug!


Reageer