Skip to main content

Hallo, ik probeer al enige weken in de KPN verlengshop te bekijken of ik mijn (oud-Telfort) abonnement wil verlengen met een nieuw mobiel. Echter, als ik een telefoon kies, kan ik daarna geen keuzes aanpassen zoals welke 5G databundel of hoe de toestelkosten af te betalen (hoeveel maandelijks af te lossen). Ik merk dit met meerdere browsers en zowel vanaf m'n laptop als op m'n telefoon. Ik heb de klantenservice hier een keer over gesproken die aangaf dat het een bekend probleem van de website is. Inmiddels zijn we 2 weken verder en zie ik hetzelfde probleem nog bestaan. Is hier meer over te zeggen?

Hallo @Jelz ,

Nee, daar is nu niets over bekend. 
 

Als het verlengen online niet lukt, dan kun je ook bellen of chatten met KPN. Dan helpt een medewerker jou met de verlenging. 
 

KPN is hiervoor gewoon bereikbaar per telefoon : 0800 - 0402. 

 

Bij te grote drukte heb je met de chat een alternatief.  

De chat bereik je via :

https://www.kpn.com/service.htm
 

Kies een onderwerp.

Tik dan op  : Ik heb een andere vraag 

(en dan helemaal naar beneden scrollen) 


Welkom op het forum @Jelz. Bij het verlengen hoor je dat soort opties wel aan te kunnen passen inderdaad! Via de opties die Noordzee noemt kan je het snelst in contact komen met een collega om de verlenging te doen, is dat gelukt?


Bedankt voor de reacties. Ik vind het fijner om op de website zelf wat heen en weer te klikken en de resultaten gelijk voor me te zien. Dus nee, ik heb dit niet via telefoon of chat geprobeerd. Ik hoop dat de website spoedig weer wel goed functioneert.


Kijk anders gewoon via de website (zonder in te loggen) naar de mogelijkheden : https://www.kpn.com

Heb je je keuze dan bepaald, dan kun je bellen of chatten met de klantenservice. Zij regelen dan de verlenging op basis van wat jij aangeeft als wensen. 


Ik zie inderdaad dat dat wel werkt. Dan kan ik wel een keer makkelijk vergelijken, dank je.


Graag gedaan. :thumbsup_tone3: En succes met je keuze.Â