Skip to main content

Hallo

we hebben hier in de buurt sinds een week een zeer zwak signaal. Dus ik zoek een nummer om contact op te nemen met iemand van de KPN. Maar die staat gewoon nergens op de website!

Wie o wie weet hoe een klant van de KPB een storing kan melden?

(en ik zie op de website dat er een vraag opkomt om eventuele storingen in de buurt te checken. Maar dat geeft aan dat er geen sotring is. Maar wij ervaren dat wel. Dus die vraag op de website, en vooral het antwoord klopt niet)

Hallo @benluimeme 

Als er een “bekende” storing is, staat die vermeld op www.kpn.com/storing .
KPN klantenservice is bereikbaar via 0800-0402 (gratis nummer).


Welkom bij ons op het forum @benluimeme. Vervelend dat je sinds ongeveer een week minder bereik ervaart! Is dat alleen op een specifieke locatie, of is dat op meer plekken? 

Het hoeft niet per se een storing te zijn, het kan ook iets anders zijn wat dan niet op de site genoemd wordt (bijvoorbeeld als de simkaart of telefoon het zelf niet goed doet).

Heb je inmiddels contact gehad op de manier die Ruud al noemde? Is het daarmee gelukt?


Bedankt voor het meedenken maar het signaal is gewoon heel slecht. Bij mij, bij de buren , bij mijn vrouw, bij meer mensen in de buurt. En als ik op een andere plek ben is het signaal oké. Dus, verdorie, het ligt gewoon aan het net. 
Ik betaal voor een dienst die me niet geleverd wordt. 
Kpn gebeld , die zouden een specialist laten bellen. 
Nog niks gehoord. 

Ik baal er stevig van
 


Dank je voor de toelichting. Ik weet alleen wat jij hier in je berichten deelt, dus als jij sommige dingen niet genoemd hebt moet ik ze wel vragen. 

Er lijkt al wel iets in gang gezet te zijn dus, maar wat de status daarvan is weten we niet. Op je forumprofiel staan nog geen gegevens waardoor ik niet met je mee kan kijken naar die melding. Zou je die volledig (postcode, huisnummer, naam en geboortedatum van de contractant, het bewuste 06-nummer en de laatste 3 cijfers van de IBAN) kunnen invullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan?


dit vind ik bizar,

kijk gewoon even naar de dekking in Amersfoort centrum, 

het is een klacht namens velen,

dus hups, fixen zou ik zeggen en stoppen met flut memo’s

 


Ze vragen je vriendelijk om je profiel aan te vullen. :)


kijk gewoon even naar de dekking in Amersfoort centrum, 

het is een klacht namens velen,

dus hups, fixen zou ik zeggen en stoppen met flut memo’s

 

Dat wil ik inderdaad kijken @benluimeme, maar dat kan ik niet zonder de genoemde gegevens. Hetzelfde geldt voor de melding nakijken, die is gekoppeld aan jouw abonnement. 

Als je echt wilt dat ik je help vul je je forumprofiel in, alle gegevens die ik noemde heb ik daarvoor nodig. Als je dat niet doet kan ik niets voor je doen. 

postcode, huisnummer, naam en geboortedatum van de contractant, het bewuste 06-nummer en de laatste 3 cijfers van de IBAN

 


Tja, ik weet nu niet hoe dit werkt. Maar normaal zou zijn dat de customer service in actie komt. 
dus, Ik bel de service lijn. Die loggen een call. Met alle gegevens. 
hier hoor ik verder niks meer van. Want, ja KPN….

een voorbeeld over hoe de KPN werkt: in mijn stad is een KPN winkel. Daar kreeg ik het volgende antwoord op mijn vraag wat ik moest doen:

…….meneer, de ontvangst is nu eenmaal slecht in Amersfoort. U kunt beter naar een andere provider overstappen. 

Misschien is dat inderdaad het beste, maar per saldo betaal ik nog steeds voor iets wat ik niet krijg. 
 

en hoe dit forum zou passen in de dienstverlening is mij ook onduidelijk. Kan hier meer dan wat de customer service kan?


en hoe dit forum zou passen in de dienstverlening is mij ook onduidelijk. Kan hier meer dan wat de customer service kan?

Hallo @benluimeme het KPN-forum bestaat uit klanten van KPN die elkaar met raad en daad proberen bij te staan met soms verrassende oplossingen die een octrooi waard zijn.

Het is dus géén helpdesk van KPN, alhoewel ik soms het idee heb dat je hier beter geholpen wordt dan bij de officiële helpdesk van KPN,met alle respect.

Het moderatieteam ziet er op toe dat alles volgens de huisregels verloopt en springt waar nodig bij met raad en daad.

 


Ik wil heel graag voor je kijken naar het netwerk daar @benluimeme, maar zoals gezegd kan ik niets als er geen gegevens in je forumprofiel staan.


het is geen klacht van mij alleen. Check gewoon even de ontvangst in de binnenstad van Amersfoort. Postcode 3811 bv. Check anders bij de KPN winkel. 


Hallo @benluimeme , hier op het forum is het een klacht van jou. Moderator @Jasper kan niet ‘even’ op onderzoek gaan in Amersfoort, beetje ver weg van Groningen…. Hij heeft jouw gegevens nodig om het onderzoek in het systeem aan te koppelen. Zonder dat houdt het hier waarschijnlijk op.