Skip to main content

Ik woon in PC 8196KB. Als ik bel of gebeld wordt (mobiel) dan valt het geluid vaak weg waardoor mensen mij niet horen. Ik heb dan ook weinig netwerk. 1 of 2 streepjes.

 Ik raad mensen aan om mij via whats app te bellen omdat daarmee de verbinding uitstekend is. Van buren hoor ik ook veel klachten over telefoongesprekken via het mobiele netwerk. Toch lijkt er op de Dekkingskaart niets aan de hand. Iemand een idee???

Hoi @Gio35 en welkom op het forum! Niet handig als je slecht te bereiken bent, dus ik snap dat je hier graag een oplossing voor wilt. Speelt dit alleen binnenshuis, of ook buitenshuis? Daarnaast ben ik benieuwd of je toestel geschikt is voor VoWiFi. Wellicht is dit voor jou een goede uitkomst? Ik hoor het graag! 


Dag Sanne, het speelt zowel binnenshuis als buitenshuis. Mijn gsm is helaas niet geschikt voor VOWiFi. Ik zal erop letten bij de aanschaf van een nieuw toestel.

Een internet (4G) versterker vindt ik te prijzig. Dan houd ik het voorlopig op de “whats app” oplossing.


Helder. Whatsapp is inderdaad een fijne tussenoplossing, maar als de dekkingskaart aangeeft dat het netwerk daar goed moet zijn wil ik daar toch graag nader naar kijken. Zou je in je forumprofiel je adresgegevens, de naam van de contractant, het 06-nummer waar het om gaat en de laatste 3 cijfers van het bij ons bekende IBAN willen zetten? De laatste twee kun je bijvoorbeeld in het veld ‘Persoonlijke opmerkingen’ zetten. Alle velden waar privé achter staat zijn alleen inzichtelijk voor jou en de moderators op dit forum. Dan kan ik de dekking controleren. Ook ben ik benieuwd welk type toestel je gebruikt en wat er gebeurt wanneer je het toestel instelt op 2G en 3G. Hoeveel streepjes bereik heb je dan en gaat het dan beter tijdens het bellen? Ik hoor het graag! 


Hoi Sanne, Ik heb mijn profiel aangepast.

Succes!


Bedankt! Ik heb je bevindingen doorgegeven aan onze mobiele specialisten. Zij gaan dit onderzoeken en nemen hierover contact met jou op binnen 10 werkdagen. Ik kan niet beloven dat hiermee ook een oplossing komt, maar zo zal het in elk geval onderzocht worden en wie weet is er toch wat mogelijk. Laat je me weten hoe het contact verlopen is? Ik ben benieuwd! 


Reageer