Skip to main content

Beste mensen,

KPN geeft aan dat wanneer het internettegoed verbruikt is ,  je toch nog internet kunt gebruiken, maar dan op een lagere snelheid.

Helaas is mijn ervaring dat deze toezegging een wassen neus is. Er werkt helemaal niets meer, zelfs whatsapp weigert berichten te verzenden en te ontvangen. Ook na ruim een halve dag gewacht te hebben.

Het enige waar KPN mee komt is dat ze het bevestigen dat deze toezegging onzin is, en dat je maar een ander abonnement met extra GB's moet aanschaffen.

Fijn hoor, laat die misleidende toezegging dan ook achterwege. 

Hallo @Rick 012345, welkom op het KPN forum. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over dit stukje service wat wij onze klanten bieden. Wanneer je door jouw databundel heen bent, verlagen wij de internetsnelheid naar maximaal 64 Kbit/s download- en 32 Kbit/s uploadsnelheid tot het einde van de maand. Dit is inderdaad traag, maar zou voldoende moeten zijn om Whatsapp berichten te ontvangen en versturen. Maar zoals je gemerkt hebt, kan de snelheid variëren. Dit is afhankelijk van het bereik op jouw locatie. Wil je snel en voordelig blijven internetten, bellen of sms’en? Bekijk dan wat voor jou voordeliger is: Je abonnement (tijdelijk) verhogen of een Extra Bundel aanzetten via MijnKPN. Ben je alleen deze maand iets te snel door je MB’s gegaan? Dan is een eenmalig Extra Bundel wellicht een goede oplossing voor jou. Het activeren van een Extra Bundel kan eventueel ook per sms: NL-EU 250 AAN óf NL-EU 1000 AAN naar 1266. Heb je elke maand te weinig data? Dan is het verhogen van je abonnement wellicht handiger én voordeliger.


Hallo @Rick 012345 , als je snelheid niet verlaagd zou worden en je bundel doorgaat à €1 of €2 per Mb word je ook niet vrolijk van, toch?

Dus wees blij dat KPN dit doet voor de meest basale dingen zoals mail e.d..

 

 


Compleet van de zotte dat de internetsnelheid zo laag gaat. Je betaalt je blauw aan kosten voor abonnementen en als deze is afgelopen kun je 8 euro betalen voor 1 gb.

Slechte klantvriendelijkheid van jullie