Skip to main content

Beste KPN,

Momenteel is er een actie dat je €100 korting krijgt op AirPods als je een iPhone 13 of iPhone 13 mini aanschaft. Dit heb ik om die reden dus ook gedaan. 
Ik wil sinds vrijdag al dit formulier invullen, alleen geeft hij steeds aan dat er een storing is. Ik zou heel graag de AirPods willen met korting maar vanwege deze storing kan ik ze dus niet aanvragen wat super vervelend is natuurlijk!

Is hier een oplossing voor? Vandaag is namelijk de laatste dag en ik wil ze natuurlijk erg graag hebben, maarja de site doet het niet😅

Kunnen jullie mij hier alsjeblieft bij helpen, ik ben bang dat ik namelijk op deze manier de actie misloop.

Dankuwel!

 

Hallo @Pouwer ,

Ik zie het, er is een storing.

Maar volgens mij heb je nog t/m 16 januari 2022 de tijd: 

 

bron : 

100,- korting op AirPods
Hebt u een 1- of 2-jarig KPN Mobiel abonnement besteld? Dan krijgt u tijdelijk 100,- korting op AirPods. U betaalt dan zelf nog maar 49,-. Deze actie geldt t/m 16 januari 2022. Bestel ze op : 

https://actie.kpn.com/airpods

 


Hier helaas hetzelfde probleem. Bij de actie staan wel data waartussen de telefoon gekocht moet zijn (uiterlijk vandaag 23.59 uur), maar geen datum waarop het formulier uiterlijk ingevuld moet zijn. Hopelijk hebben we in ieder geval langer de tijd om het formulier in te vullen. 

 


@Amante10 

Je hebt nog t/m 16 januari 2022 de tijd voor de aanvraag. De website wordt uiterlijk morgen vast wel weer gerepareerd.


Hier hetzelfde probleem, net de iphone 13 besteld in de mail staat dat de actie loopt tot 16 januari. Hoop dat de link snel gemaakt wordt zodat we kunnen bestellen. 


Link werkt inmiddels weer, dus jullie kunnen bestellen. Het is mij nu net gelukt:)


@Pouwer @Amante10 @Storing actie airpods 

Met dank aan @Elmo1908 

 

De link werkt weer. Jullie kunnen de AirPods aanvragen : 

https://actie.kpn.com/airpods