Skip to main content

Ik heb sinds 2015 zo zorgeloos bundel (onbeperkt bellen en sms) en 50gb bundel voor een mooie prijs. Kan ik met deze bundel ook naar duitsland bellen zonder kosten?

Hallo @Pepo87 ,

Nee, bij jouw abonnement is gratis bellen naar Duitsland niet inbegrepen. 

 

Abonnement afgesloten vóór 26 september 2016

• Let op als je in Nederland bent: bellen en sms’en vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU zit niet in je abonnement. Je betaalt een hoger tarief per minuut en sms. 

• Bel of sms je vaker naar een land in de EU vanuit Nederland? Met een Extra Bundel bel en sms je goedkoper naar een buitenlandsnummer in de EU dan als je los per minuut of sms betaalt.

 

 

Sinds 1 juni 2017 valt bellen, sms-en en internetten in de hele EU binnen je bundel. Maar voor bepaalde (oudere) abonnementen valt bellen van NL naar een EU-land nog buiten de bundel. Wellicht is dit bij jou het geval.

Zie in dit topic (klik hier) de uitleg van een KPN moderator. Daar staat het volgende:

  • Is je abonnement afgesloten ná 26 september 2016, dan kun je alléén met de onbeperkt bellen/sms-en abonnementen bellen vanuit de bundel van NL→ EU. 
  • Is je abonnement afgesloten ná 4 februari 2019, dan kun je met alle abonnementen bellen/sms-en vanuit de bundel van NL→ EU

Reageer