Skip to main content

Hoi,

 

Onze zoon wordt straks 18 jaar. En heeft nu een kids abonnement

Wordt deze automatisch stop gezet? Of omgezet?

 

Groetjes kim

Hallo @Kim41 dat kidsabonnement staat nu op jullie naam en jullie betalen de rekening daarvoor, dus er zal een contractwijziging plaats moeten vinden van ouder(s) naar zoon, dan kun je t.z.t. in de lokale KPN-winkel regelen, wel even de zoon meenemen.

zie ook onderstaand citaat uit de kids sim beschrijving:

18de verjaardag

Is je kind 18 jaar geworden of toe aan een eigen abonnement? Dan kun je het abonnement omzetten naar één van onze andere abonnementen, zoals Sim Only of een abonnement met een nieuwe telefoon.


Hallo @Kim41 ,

Nee, automatisch gebeurt er niets, het abonnement blijft ongewijzigd doorlopen. Wil je het omzetten naar een eigen abonnement voor je zoon? Dan moet je daarvoor zelf het initiatief nemen. Bv in een KPN-winkel. 

citaat van een moderator uit een ander topic: 

De Kids Sim komt op naam te staan van de ouders/voogdij hebbers van de kinderen die gebruik maken van deze abonnementsvorm en kan enkel worden afgesloten in combinatie met een standaard KPN mobiel abonnement. Wij kunnen niet controleren of de Kids Sim ook daadwerkelijk door minderjarige wordt gebruikt, en zetten de abonnementen dus ook nooit om naar een ‘volwassen’ abonnement. 
bron: