Skip to main content

Hoi, ik heb hetzelfde probleem:
Ik heb een Experia Box V10 + SuperWifi en volg onderstaande handleiding omdat ik een 2.4 ghz netwerk aan wil maken via de ‘extra wifi’ functionaliteit.

In de handleiding staat:

Inloggen SuperWifi webinterface

Je kunt verschillende instellingen, zoals je netwerknaam en wachtwoord, veranderen via de webinterface van je SuperWifipunt*. Via de Thuis app kun je makkelijk de SuperWifipunten beheren, maar het kan ook zonder. Je krijgt zo toegang tot het SuperWifipunt:

Dit webadres geeft (al een paar dagen) een ERR_CONNECTION_TIMED_OUT . De site is niet bereikbaar. Ik heb geprobeerd deze te openen met chrome en google browser en Brave met Startpage en Edge met Bing.
is hier iets aan de hand bij KPN (en zo ja waar kan ik dat doorgeven) of heb ik een verkeerd adres, of doe ik iets niet goed? 
Bedankt voor de hulp vast,
Elize

Admin: eigen topic aangemaakt

Hoi @Elizewilgraagglasvezel, welkom hier. 

Wat gek dat het niet lukt. Lukt het ook niet met een ander apparaat? Bijvoorbeeld telefoon of tablet, of natuurlijk een andere computer? 

Heb je het ook geprobeerd via de qr code achterop de SuperWifi?


Hoi Bart_Z, dank voor je antwoord.
Ik bedacht me dat ik een stokoude ipad ergens in een la had liggen. Daarop ingelogd met het eigen ip adres van de superwifi (die ik vond in de kpn thuis app) als URL en voila toegang tot de beheeromgeving.

Dit werkte niet op 2 verschillende PC's en mijn telefoon :-)

Inloggen met de ipad op http://192.168.2.151 geeft ook een time out overigens.

Heel erg bedankt voor de genomen moeite! groet Elize


Probeer ipv 151 150 als laatste 3 cijfers...


Hoi @DLD DLD,

Fijn dat je reageert, ik echter al geholpen door Bart_Z. Overigens nog even de .150 geprobeerd net, maar dat geeft bij mij dezelfde error als de .151

groet Elize


Hoi, ik heb hetzelfde probleem:
Ik heb een Experia Box V10 + SuperWifi en volg onderstaande handleiding omdat ik een 2.4 ghz netwerk aan wil maken via de ‘extra wifi’ functionaliteit.

In de handleiding staat:

Inloggen SuperWifi webinterface

Je krijgt zo toegang tot het SuperWifipunt:

Er staat ook:

als dit IP-adres al in gebruik is door een ander apparaat dan zal er een ander IP-adres worden toegewezen. Een overzicht van alle aangesloten apparaten met het bijbehorende IP-adres kun je vinden in de Windows netwerkomgeving, of op de Experia Box via http://192.168.2.254

Log in op de Experiabox op adres http://192.168.2.254. Heeft u dat eerder gedaan? Dan heeft u het wachtwoord. Indien u nog nooit heeft ingelogd: de eerste keer het wachtwoord veld leeg laten.

Na inloggen ziet u:

De SuperWiFi's staan in de 2de kolom. Daarbij staat het juiste ip adres om daarop in te loggen.


Hoi @Nick83 Bedankt voor je aanvullling. Volgens mij kan ik nu voldoende vooruit.

groet ELize