Skip to main content

Pikt deze ook het signaal op van een super wifipunt ? En werken deze zonder problemen samen ?

Heeft iemand al ervaring met de TP-Link RE450 - WiFi Versterker ? Prijs technisch is deze Tp-link toch wat voordeliger.

Nee die werken helemaal niet samen. Wat je waarschijnlijk wil is overal in huis hetzelfde wifi netwerk. Dit gaat alleen lukken met een meshsysteem.  Zoals de SuperWiFi's of bijvoorbeeld Deco m4 of m5. Hoeveel SuperWiFi's heb je nu?


Momenteel 2 SuperWifi's .Alle mogelijke opties zijn inmiddels uitgeprobeerd. Enigste mogelijkheid is alleen nog een derde SuperWifi punt te nemen maar 99 Euries vind ik too much .Vandaar mijn vraag . In ieder geval bedankt voor uw reactie 🙂


Welk modem heb je?


Kpn box 12


Hallo @Mcwimpy je kunt al je wifiversterkers dezelfde naam en wachtwoord geven als de gegevens in de modem, maar de verschillende merken werken zullen wel werken, maar niet samenwerken.


Hij werkt niet samen met de SuperWiFi's. Maar hij werkt wel. Of die ook goed werkt, in de zin dat u er wat mee opschiet, dat is een ander verhaal. Maar hij zou gewoon moeten werken. 

Het beste kunt u hem bekabeld aansluiten. In deze situatie zou het nog best een aardig dingetje kunnen wezen voor op zolder.

Als u hem via WiFi aan sluit zal het effect maar heel gering zijn. Mogenlijk heeft u het Extra WiFi nodig op de SuperWiFi's om verbinding te krijgen. In dat geval is het van belang dat u geen Experiabox v10a heeft. Want dan is er geen Extra WiFi netwerk in te stellen.


Als de box 12 in de meterkast staat kan je de eerste SuperWiFi op de eerste overloop zetten en de tweede op de tweede overloop.  Dat zou voldoende moeten zijn. Hoe is de opstelling nu?


Even een update KPN Box 12 “ het eerste Wifipunt “ Huiskamer, 2de Wifipunt op de overloop bekabeld aangesloten,3de Wifipunt keuken led blijft altijd groen. Zelfs een Extra Wifi op de de Super Wifi's.

Maar toch onvoldoende bereik in de schuur en tuin.


Als u de TP-Link bekabeld aangesloten in de schuur kunt hangen, dan werkt dat misschien. 

Maar als u dat ding via WiFi verbonden wilt gebruiken, dan denk ik niet dat u er wat mee opschiet voor buiten.


Probleem is opgelost. 3de super wifi punt aan geschaft.

Momenteel is de oude versie ( wit) tegen een schappelijke prijs te verkrijgen zie onderstaande Link

https://m.apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/1363408/kpn-superwifi-punt/?pageCount=1&pos=61