Skip to main content

Hallo,

 

Ik ben doof en kan dus niet telefonisch aansprakelijk stellen en via chat bot werkt niet. 

Dus probeer ik het hier. Ben sinds recent overgestapt naar jullie en zie dat mijn oude i net abo nog steeds rekening afschrijft voor deze maand terwijl ik geen internet van ze gebruik. Ik heb gebruik gemaakt van jullie overstap serivice. Denk daar een en ander mis is. Verder is de contract maandelijks opzegbaar bij de oude provider. En meer dan een maand geleden overgestapt naar jullie. Kunnen jullie een mail adres of manier voor communicatie achterlaten? 

 

Met vriendelijke groet,

 

Daniel

Bump


Hallo @DaniTataaWok , vul in het privédeel van je profiel s.v.p. je NAW-gegevens, klantnummer(s) en laatste 4 cijfers IBAN in, dan komt een moderator er binnenkort op terug.

 


Hallo,

 

Naw gegevens gedaan, klantnummer gedaan. Alleen kan niet vinden waar laatste 4 cijfers van iban in kan vullen. 

 

Waar vind ik die pagina om laatste 4 cijfers van iban in te vullen?


Hallo,

 

Naw gegevens gedaan, klantnummer gedaan. Alleen kan niet vinden waar laatste 4 cijfers van iban in kan vullen. 

 

Waar vind ik die pagina om laatste 4 cijfers van iban in te vullen?

Hallo @DaniTataaWok , in een vakje in je profiel waar privé bij staat,  dat is alléén door KPN in te zien.

 


Sta bij forum> mijn profielinstellingen

 

Zie hier zoals,

 

Profielfoto

sociale netwerken

welke kpn producten heb je?

voornaam

achternaam

geslacht

geboortedatum

etc etc

 

Hier staat nergens met laatste 4 cijfers invullen van de iban.

 


Hallo @DaniTataaWok , ik ben bang dat je me niet goed begrijpt, het is geen vooringevuld leeg veld.

Je kunt gewoon een veld nemen waar PRIVé bij staat en daar de IBAN invullen.

Succes.

 


Oops, excuseer. 

 

Het is gedaan nu. Bedankt


Hi @DaniTataaWok, dank voor het invullen van je gegevens!

In je bestelbevestiging zie ik het volgende staan:

‘Opzeggen van uw huidige internetdiensten
U gebruikt onze overstapservice voor KPN Thuis. Wij zeggen uw contract op bij NLE.’

Dit lijkt me zo klaar als een klontje, wij zouden de overstap volledig voor je moeten regelen, en ondanks de afgeschreven rekening kan het nog steeds zo zijn dat dit ook echt helemaal goed is gegaan 🙂 Waarschijnlijk hanteert NLE een systeem waarbij een maand vooraf in rekening wordt gebracht. Na een opzegging volgt dan een slotfactuur, waarbij die teveel betaalde abonnementskosten weer verrekend worden. Vanaf hier kan ik niet zien of er nog een actief abonnement loopt bij NLE. Heb je een bevestiging van ze ontvangen over je opzegging? Of heb je daar helemaal niets van gehoord en ben je er zeker van dat je abonnement nog doorloopt?


Ja klopt dat er maand vooraf in rekening wordt gebracht. Alleen, heb geen mail gekregen dat de abonement is opgezegt en dat oude modem/tv-ontvanger te retourneren. Sowieso was het een maand-contract bij nle/budgetallesin1. Denk als zo bekijk dat de abonement nog aan het doorlopen is. 

 

Bedankt voor de moeite


Hmm, dan is er inderdaad iets niet goed gegaan 🙁 Kan zijn dat er vanaf onze kant iets fout is gegaan, maar het is ook mogelijk dat de opzegging niet goed verwerkt is door NLE. Ik wil graag een specialistische afdeling aansturen die verder gaat bekijken waar dit mis is gegaan, en hoe dit hersteld kan worden. Hiervoor is het wel verplicht dat ik een telefoonnummer invul waarop je te bereiken bent. Aangezien je aan hebt gegeven doof te zijn, zal dat een beetje lastig gaan denk ik. Is er wellicht iemand in je huishouden of omgeving, die dicht genoeg bij je staat dat die een mogelijk telefoontje hierover aan kan nemen? Zo ja, zou je het mobiele nummer van die persoon dan ook in het veld van je profiel willen noteren, waar je de laatste 4 cijfers van je IBAN in hebt gezet?


Oke. Via whatsapp kan ook met mij gecommuniceerd worden? Ik kan niet even iemand regelen om hele tijd in mijn buurt te zijn en zich telefonisch aansprakelijk kan stellen. Verder heb ik niemand dichtbij in de buurt, woon namelijk alleen. Neem via whatsapp toch geen probleem moet zijn?

 

Nogmaals bedankt voor de moeite.


Wij werken bij KPN niet via WhatsApp dus dat zal niet mogelijk zijn, ik zal wel een notitie achterlaten dat je telefonisch niet bereikbaar bent met de vraag of ze jou bij uitzondering kunnen mailen in plaats van bellen. Of anders of ze mij via onze interne communicatiekanalen op de hoogte willen houden 🙂


Ok prima!


Hallo,

 

Tot met heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Ook niet van mijn oude provider zijnde ivm beeindiging contract. Weten jullie er meer over? 


Ik heb zelf ook nog niks vernomen @DaniTataaWok, maar zal navraag doen bij de betreffende afdeling. Die zijn wel gesloten met Pasen, dus het zal op z'n vroegst dinsdag worden voordat je weer wat van me hoort hier over.

Ondanks de situatie wel hele fijne feestdagen gewenst!


Okdan, ook een fijne paasdagen!


Ik heb een bericht ontvangen dat ze bij je vorige provider na gaan vragen of de opzegging wel goed verwerkt is en of de ze onterechte kosten willen vergoeden 🙂


Ok super! 


Goededag,

 

Weet u er hier meer van? Tot met heden heb ik nog niks vernomen. 


Hmm, ik heb verder niks meer vernomen, ik mail er even achteraan!


Goedeavond,

 

Weet u er meer over? 


Nope, ik heb helaas nog geen reactie ontvangen. We zitten in een vakantie periode, dus de kans bestaat dat de persoon waar ik contact mee heb momenteel niet aan het werk is. Ik heb de vakantieroosters van andere afdelingen helaas niet inzichtelijk dus ik kan dit niet met zekerheid zeggen.

Ik ben wel met je eens dat het lang duurt, je vorige provider heeft 2 weken geleden bericht van ons gehad en je zou toch verwachten dat ze daar inmiddels al wat mee zouden hebben gedaan.

Hebben ze daar ook een klantenservice die jij kunt bereiken zonder met ze te bellen? Zo ja, dan wil ik je aanraden om zelf ook eens navraag te doen. Wellicht kunnen ze je per direct meer vertellen en geruststellen 🙂


Hallo,

 

Okee, een update hier. Via chat functie te weten gekomen:

 

Hoi Porlos, ik zie dat je contract is stopgezet per 08-04-2022. De laatste factuur die je hebt betaald is voor de periode van 28-03 t/m 28-04. Je ontvangt van ons binnenkort een eind nota, dan krijg je het teveel betaalde bedrag terug gestort. Groet, Dwight

 

Okee, vind het wel heel erg lang duren maar ok, ben op de goede weg en krijg straks wat pegels terug. 

 

Alsnog bedankt


Aah heel fijn! 

Ik gok dat de collega waar ik hier contact mee heb, vakantie heeft/had, aangezien ik tot op heden geen reactie heb ontvangen, excuus hiervoor. Top dat ze aan jou hebben bevestigd dat de opzegging inmiddels gereed is en dat je het teveel betaalde geld weer terug gaat krijgen!